Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×Details

Submitted on
October 12, 2010
Image Size
1.7 MB
Resolution
2048×1536
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
937
Favourites
54 (who?)
Comments
44
×
Let's play by theaver Let's play by theaver
UF5
Add a Comment:
 
:iconfractalbeke:
Bijzonder fraai... en ik sta nog steeds versteld wat er uit UF te halen is...weliswaar door getalenteerden zoals onderandere jij ! Hierbij ook hoedje af voor Ed's inzicht qua opbouw van het plaatje.
Reply
:icontheaver:
Dank je, ik kom handen te kort om alles te beantwoorden ;)
Reply
:iconlupsiberg:
Lupsiberg Oct 22, 2010   General Artist
It's beautiful :clap: :clap:
Reply
:iconlupsiberg:
Lupsiberg Oct 24, 2010   General Artist
You are very welcome :iconflowerheartplz:
Reply
:icondreamingaze:
Super fun one!
Reply
:iconde-fracto:
Schitterend, ieder detail, maar het meest sprekend zijn de kleuren. Ik krijg de indruk dat je gebruik hebt gemaakt van BarnsleyDeLuxeJ, maar het zou ook Jock's formule kunnen zijn. Ben daar eigenlijk wel nieuwsgierig naar. De voorstelling binnen de verschillende cirkels getuigen van groot vakmanschap. Pardon, vakvrouwschap.
Reply
:icontheaver:
Oei, dat zijn me daar complimenten, dank je.:heart: Ja ik heb inderdaad BarnsleyDeLuxej gebruikt. Ik heb geen idee wat Jocks formule is trouwens. En zo heel moeilijk is het niet hoor, ik heb gewoon een voorstelling die ik al had met orbit trap points tot een masker gemaakt...:D
Reply
:iconde-fracto:
Misschien enorm ijdel van me, maar het doet me steeds weer een groot genoegen te zien dat anderen gebruik maken van mijn gepuzzel. Het schrijven van zo'n formule is namelijk het beste te vergelijken met het oplossen van een puzzel. Ervan afgezien dat het enorm leuk en dankbaar werk is, het zou toch zonde van het werk zijn als niemand er verder gebruik van zou maken. Wel moet ik in alle bescheidenheid opmerken dat ik zwaar gesteund heb op werk van vele voorgangers. Daar is die "jock" er een van: Jock Cooper in jock.ufm.
Reply
Add a Comment: